Başkan Olgun: Esnafımızın zararını karşılayacağız

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, İzmir'in Ayrancılar Mahallesi’nde meydana gelen patlamada zarar gören esnafları ziyaret...

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, İzmir'in Ayrancılar Mahallesi'nde meydana gelen patlamada zarar gören esnafları ziyaret etti. Olgun, 'Zarar gören oda üyesi esnafımızın zararını karşılamak için maddi destekte bulunacağız' açıklamasında bulundu.

30 Haziran'da bir lokantada meydana gelen patlamada 5 kişi hayatını kaybederken, 63 kişi yaralandı. Patlamanın ardından bölgedeki esnafın iş yerlerinde ciddi maddi hasar oluştu, bu da ekonomik sıkıntılar yaşanmasına neden oldu. İzmir Valiliği, AFAD, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı Kaymakamlığı ve Torbalı Belediyesi gibi kurumlar, mağdurlara destek olmak ve yaraları sarabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

'DESTEKTE BULUNACAĞIZ'

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, esnafın yanında olduklarını belirterek, 'Zarar gören oda üyesi esnafımızın zararının giderilmesi için destekte bulunacağız. Tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Torbalı Ticaret Odası olarak, esnafımızın ekonomik olarak toparlanması ve iş yerlerinin yeniden faaliyete geçmesi için gerekli tüm desteği sağlamak istiyoruz. Çarşamba günü gerçekleşecek olan meclis toplantımızda, esnafımızın maddi zararının karşılanması ile ilgili bir karar alacağız ve en kısa sürede esnafımızın zararını karşılayacağız' dedi. Meclis toplantısında, zarar gören esnafın maddi kayıplarını karşılamak için bir karar alacaklarını ve en kısa sürede desteklerini sunacaklarını açıkladı.

LEYLA BİLGİ 

Bakmadan Geçme