Başkan Ömer Eşki’nin yol hamlesi

Asfalt serimi çalışmaları Evka-3, Beşyol, Kemalpaşa ve Kazım Dirik mahallelerinde gerçekleştirildi. Hafta başından bu yana Gaziosmanpaşa’da...

Asfalt serimi çalışmaları Evka-3, Beşyol, Kemalpaşa ve Kazım Dirik mahallelerinde gerçekleştirildi. Hafta başından bu yana Gaziosmanpaşa'da devam eden çalışmalar, önümüzdeki hafta Kızılay, ardından Yeşilçam ve Sarnıç mahallelerinde sürecek.

BETON, TAMİR VE YAMA ÇALIŞMALARI

Bornova Belediyesi, 224 sokakta 1.425 ton asfalt kullanarak yama ve tamir yaptı. Ayrıca, 59 sokakta 3 bin metrekare beton yol, 215 sokakta toplam 2.600 metrekare kilit taşı ve bordür tamiratı gerçekleştirdi.

KISA SÜREDE REKOR ÇALIŞMA

Başkan Ömer Eşki, Bornova'daki yol sorununu en aza indirmeyi hedeflediklerini belirtti. Eşki, 'Göreve gelir gelmez ekibimizi güçlendirdik, büyük bir motivasyonla çalışmaya başladık ve kısa sürede rekor denecek bir noktaya geldik. Daha yapılması gereken çok iş var ve bunun bilincindeyiz' dedi.

YENİ EKİPLER VE YATIRIMLAR

Temmuz Ayı Belediye Meclis Toplantısı'nda büyük bir yatırım için onay aldıklarını hatırlatan Eşki, dar sokaklarda daha verimli çalışabilecek ekipmanlar alacaklarını belirtti. İkinci bir finişer, asfalt malzemesi taşıyacak kamyonlar, silindir, kepçe ve beton kamyonları alınacağını duyurdu. Yol tamiratına hız katacak 2 asfalt robotu ve kilit taşı, bordür ve beton ekiplerinin sayılarının arttırılacağını söyledi. Bu yeni ekipmanlarla birlikte 12 farklı noktada eş zamanlı çalışma yapabileceklerini ve yol sorununun çözümüne büyük ivme katacaklarını ifade etti.

ALİ ÖZKAYA 

 

Bakmadan Geçme