Başkan Onur Yiğit'ten Eğitim Mahallesi'ne ziyaret

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, Eğitim Mahallesi'nde yürütülen temizlik ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, Eğitim Mahallesi'nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Sami Koçyiğit ile bir araya gelerek, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yiğit, temizlik ve altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, vatandaşların taleplerini dikkatle değerlendirdiklerini söyledi.

Vatandaşlarla Buluştu

Çalışmaların ardından mahalle sakinlerini ziyaret eden Başkan Yiğit, karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Yiğit, özellikle yol düzenlemeleri konusunda gelen taleplerin en kısa sürede yerine getirileceğini ifade etti. Yiğit, “Parke taşlı yolların asfalt olmasını isteyen hemşerilerimizin bu talebini gerçekleştireceğiz. Diğer istekleri de not aldık ve en kısa sürede gereğini yapacağız” dedi.

Esnaf Ziyaretinde Talepleri Dinledi

Başkan Onur Yiğit, Eğitim Mahallesi'ndeki incelemelerinin ardından Ata Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafla tek tek görüşerek sorunlarını dinleyen Yiğit, ilçe genelinde yaşanan problemler ve esnaftan gelen talepler hakkında notlar aldı. Esnafın önerilerini dinleyen Yiğit, Balçova'nın daha güzel ve yaşanabilir bir kent olması için aralıksız çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

“Balçova Daha Güzel Olacak”

Ziyaretlerinde Balçova'nın gelişimi için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirten Yiğit, “Hemşerilerimizin mutluluğu bizim önceliğimiz. Balçova'yı daha yaşanabilir bir kent yapma hedefimize adım adım ilerliyoruz. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın desteği ile bu hedefe ulaşacağız. Emin olun aralıksız çalışacağız ve Balçova daha güzel olacak” dedi.

Bakmadan Geçme