Başkan Selçuk, itfaiyecilerle kahvaltıda buluştu

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, İtfaiye Haftası kapsamında, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Batı Bölge Merkez Grubu'nda görevli itfaiye personeli ile bir kahvaltı etkinliği düzenledi.

Bu buluşmada, itfaiye çalışanlarının toplum güvenliği için üstlendikleri önemli rol vurgulandı. Kahvaltı etkinliğine İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Yaşar Korkmaz, Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu, İtfaiye Batı Bölge Amiri İsmail Yapıcı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Yerel Hizmetler Şube Müdürü Çağlayan Karaca gibi önemli isimler de katıldı. Etkinlik, itfaiye personelinin özverili çalışmalarını kutlamak ve dayanışma sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Başkan Balkan'dan Teşekkür Mesajı

Etkinlikte konuşan Başkan Balkan, itfaiye çalışanlarının zorlu koşullarda gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür etti. "Her türlü tehlikeye ve zorluğa rağmen, insan hayatını ve malını korumak için büyük bir özveriyle çalışan tüm itfaiyecilerin İtfaiye Haftası'nı kutluyorum. Özellikle bölgemizde yaşanan yangınlarda gösterdiğiniz fedakarlık için minnettarız. Umarım bir daha böyle kötü günler yaşamayız" ifadelerini kullandı.

Gönüllü Ekipmanlar Hediye Edildi

Kahvaltı etkinliğinin ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Yaşar Korkmaz ve Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu, Başkan Balkan'a gönüllü ekipmanlar hediye etti. Bu jest, itfaiye çalışanlarının işlerini daha etkili bir şekilde yapmalarına yardımcı olacak önemli bir katkı sağladı.

Toplum Güvenliği İçin Önemli Bir Rol

Kahvaltı etkinliği, itfaiyecilerin toplum güvenliğindeki kritik rollerinin altını çizerken, Başkan Balkan'ın itfaiyecilere yönelik destek ve takdirinin bir göstergesi oldu. İtfaiye Haftası dolayısıyla yapılan bu buluşma, itfaiye çalışanlarının motivasyonunu artırırken, yerel yönetimin, bu kritik hizmet alanına verdiği önemi de gözler önüne serdi.

Bu tür etkinliklerin, toplumun her kesiminde dayanışma ve destek ruhunu pekiştireceği düşünülüyor. Urla Belediyesi'nin, itfaiye çalışanlarıyla düzenli buluşmalar yaparak, onların motivasyonunu artırmayı hedeflemesi bekleniyor.


Bakmadan Geçme