Başkan Sengel engelsiz çocuklarla buluştu

Efes Selçuk'un engelsiz çocukları, bu yıl da Pamucak Sahili'nde düzenlenen Engelsiz Kampı'nda unutulmaz anlar yaşadı.

Efes Selçuk'un engelsiz çocukları, bu yıl da Pamucak Sahili'nde düzenlenen Engelsiz Kampı'nda unutulmaz anlar yaşadı. 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen kamp, Efes Selçuk'un engel tanımaz çocukları ve ailelerini bir araya getirdi. Kamp süresince çocuklar, çeşitli etkinliklerin yanı sıra deniz ve güneşin keyfini çıkardılar.

Etkinliği ziyaret eden Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, engel tanımaz çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilendi. Başkan Sengel, çocukların yoğun sevgisiyle karşılaştı ve kampta düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi aldı.

“BİZİM İÇİN İNANILMAZ BÜYÜK BİR KEYİF”

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, Pamucak Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Engelsiz Kampı hakkında açıklamada bulundu. Başkan Sengel, “Pamucak Sosyal Tesisleri'nde engel tanımaz çocuklarımız ve aileleri kamp yapıyorlar. Gördük ki keyifleri çok yerinde onlarla bir arada olmak da bizim için inanılmaz büyük bir keyif. Çok uzun zamandan beri ben engel tanımaz çocuklarla birlikte çalışıyorum. Belediye başkanı olmadan önce, 2009'dan bu yana engel tanımaz çocuklarımızla birlikte büyüdük desek yeridir. Şu anda onların burada bütün engel tanımaz çocukların, engel tanımaz bireylerin bir arada olduklarını keyifle kamp yaptıklarını bu doğal ortamdan onların da faydalandığını ve çok huzurlu olduklarını görmek ayrı bir mutluluk” diye konuştu.

Kamp süresince çocuklar ritim, resim ve müzik etkinliklerine katıldı. Ayrıca, denizin ve güneşin tadını çıkararak, keyifli anlar yaşadılar. Efes Selçuk Belediyesi tarafından organize edilen bu özel kamp, engel tanımaz çocuklar ve aileleri için unutulmaz bir deneyim sundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme