Başkan Topuz'dan üreticiye tam destek

Milas Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda üreticilerin ve vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Üreticilerin mağduriyetini önlemek ve yaz aylarının sıcak günlerinde vatandaşların taze ürünlere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamak amacıyla, Milas Belediyesi Kıyıkışlacık Mahallesi'nde bir üreticinin tarlasında kalan yaklaşık 10 ton kavunu satın alarak halka bedelsiz dağıttı.

Başkan Topuz'dan Üreticiye Anlamlı Destek

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, halkçı belediyecilik anlayışını pekiştiren bu projeye bizzat katıldı. Tarlada kalan kavunların değerinde satın alınarak vatandaşlara ücretsiz ulaştırılmasını sağlayan Başkan Topuz, Atapark Meydanı'nda gerçekleştirilen dağıtım etkinliğinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Topuz, etkinlikte vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirerek, kavunları kendi elleriyle ikram etti.

Milas Belediyesi 10 Ton Kavunu Ücretsiz Dağıttı

Kavun dağıtımının ardından bir açıklama yapan Başkan Topuz, Milas Belediyesi'nin her zaman üreticilerin yanında olduğunu vurguladı. "Üreticimizin tarlasında olgunlaşan kavunlar, müşteri bulamamıştı. Üreticimiz dün bize başvurarak yardım istedi. Biz de sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda yaklaşık 10 ton kavunu satın alarak vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bu şekilde hem üreticimizin mağduriyetini önledik hem de vatandaşlarımıza taze ürünler sunduk," dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme