Başkan Tugay'dan ilçelere tam destek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Çiğli'de düzenlediği koordinasyon toplantısında ilçelere verdiği destekle dikkat çekti. Tugay'ın dijital altyapı çağrısı yerel yönetimlere hangi yenilikleri getirecek? İlçeler arası uyumlu yönetimle biriken sorunlar nasıl çözülecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir'in ilçelerindeki koordinasyon toplantılarını Çiğli'de sürdürdü. İlçelerin talep ve ihtiyaçlarını yerinde değerlendiren Tugay, koordineli çalışmanın önemine dikkat çekerek ilçe belediyelerine desteğin süreceğini vurguladı.

ÇİĞLİ'DE KOORDİNASYON TOPLANTISI

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Çiğli Belediyesi bürokratları bir araya geldi. Çiğli Belediye Başkanı Yıldız, sunumunda ilçenin mevcut projelerini, destek bekledikleri konuları ve gelecekteki hedeflerini aktardı.

“UYUMLU BİR YÖNETİM HEDEFLİYORUZ”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, temel belediyecilik hizmetlerinin önemine vurgu yaparak, ilçe belediyeleri ile koordineli ve uyumlu çalışmanın vatandaş memnuniyeti açısından büyük öneme sahip olduğunu ifade etti. Tugay, "İlçeler arasında biriken sorunlar ve çözüm bekleyen projeler üzerinde durarak, öncelikli ihtiyaçların belirlenmesi ve çözüme kavuşturulması için düzenli toplantılar yapacağız" dedi.

DİJİTAL ALTYAPI ÇAĞRISI

Başkan Tugay, ilçe belediyelerinin dijital altyapılarını güçlendirmeleri gerektiğine dikkat çekerek, “Hem Büyükşehir hem de ilçe belediyeleri ortak dijital bir altyapı üzerinden verileri paylaşmalı. Bu, iletişim ve koordinasyonu hızlandıracak” dedi.

YILDIZ: “BİRLİKTE ÇALIŞARAK ÇİĞLİ'Yİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, sunumunda ilçede yapılması planlanan projelerden bahsederek, “Büyükşehir ile uyum içinde çalışarak Çiğli'yi daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. Bu toplantılar sayesinde projelerimizin gerçekleşmesi adına somut adımlar atılacağına inanıyorum” dedi.

Kaynak: İzmir Büyükşehir Belediyesi

Bakmadan Geçme