Başkan Türkmen'den ortak akıl mesajı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, ilçenin geleceğini tüm paydaşlarla birlikte planlama vizyonu çerçevesinde, sivil toplum kuruluşları (STK) ve siyasi partilerle temaslarını sürdürüyor.

Başkan Türkmen, ilçenin önümüzdeki beş yıllık planlamasını, tüm kesimlerin görüşlerini alarak oluşturmak istediklerini belirtti. Bu kapsamda yaptığı ziyaretler çerçevesinde, bu hafta Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kemalpaşa İlçe Başkanlığı ve İyi Parti Kemalpaşa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Siyasi Partilerle Görüş Alışverişi

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, ilçenin geleceğine dair yaptığı ziyaretlerde, karşılıklı görüş ve önerilerin paylaşıldığını ifade etti. Özellikle ilçede yapılmış ve yapılması planlanan hizmetler hakkında detaylı bilgi veren Türkmen, partililerin sorularını yanıtladı. Bu temasların ortak bir akıl ile ilçenin daha iyi bir noktaya gelmesi adına büyük önem taşıdığını vurguladı.

"Ortak Hedef Kemalpaşa"

AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Dr. Metin Yaşar, Başkan Türkmen'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Türkmen'e nezaketi dolayısıyla partim adına teşekkür ediyorum. Karşılıklı iş birliği ile Kemalpaşa'ya değer katacak her türlü hizmeti destekliyoruz. Bu tür temasların ilçemize katkı sağlayacağına inanıyorum," dedi. İyi Parti İlçe Başkanı Bayram Dinçer ise, "İlçemizde hizmet siyasetin üzerinde bir konudur. Biz doğru adımların ve doğru hizmetlerin destekçisiyiz. Nazik ziyaretleri için Başkanımıza teşekkür ederim," ifadelerini kullandı.

"Amacımız Daha Güzel Bir Kemalpaşa"

Siyasi farklılıkları bir kenara bırakıp Kemalpaşa için el birliğiyle çalışacaklarını vurgulayan Başkan Türkmen, "Bugüne kadar birçok sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcisini belediyemizde misafir ederek görüşlerini aldık. Şimdi ise biz onları ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugün bizleri ağırlayan siyasi parti yönetimlerine ve üyelerine samimi misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Kemalpaşa'nın geleceği ve refahı için hep birlikte çalışacağız. Bizim önceliğimiz ilçemizin hak ettiği hizmetleri almasıdır. Bu süreçte herkes elini taşın altına koymalı," dedi.

Türkmen, hizmetlerin gerçekleşmesi için daha fazla diyalog kültürü oluşturacaklarını ve bu bağlamda siyasi parti ve STK temsilcileriyle düzenli olarak bir araya geleceklerini ifade etti. "Birbirimize güç vereceğiz, amacımız daha güzel bir Kemalpaşa yaratmak," diye ekledi.

Türk Bayrağı İşlemeli Plaket Takdimi

Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, 5 yıl boyunca sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerle temas halinde olacaklarını belirtti. Ziyaretin anısına, her iki ilçe başkanına Türk bayrağı işlemeli plaket takdim etti. Başkan Türkmen'in, önümüzdeki günlerde ilçedeki diğer kurumlarla da temaslarına devam etmesi planlanıyor.

Bakmadan Geçme