Başkan Türkmen'den Özgür Özel'e ziyaret

Ankara programı çerçevesinde önemli temaslarda bulunan Başkan Türkmen, CHP Kemalpaşa İlçe Örgütü ile birlikte Türkiye Büyük...

Ankara programı çerçevesinde önemli temaslarda bulunan Başkan Türkmen, CHP Kemalpaşa İlçe Örgütü ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partisi grup toplantısına katıldı. Yerel seçimlerde elde edilen başarı ve Kemalpaşa'da gerçekleştirilen projeler hakkında parti yöneticilerini bilgilendiren Türkmen, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve parti kurmaylarına Kemalpaşalıların selamlarını iletti.

BAŞARI HİKAYESİNİ BÜYÜTME KARARLILIĞI

Ankara ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Ankara'daki temaslarının ardından TBMM'de CHP'nin önde gelen isimleri ile buluştuklarını belirtti. Türkmen, 'Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile makamında bir araya gelerek verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisini, önümüzdeki 5 yıllık süreçte ilçemizde yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirdik. Kemalpaşa'nın gelişimi için en büyük destekçilerimizden biri olan Genel Başkan'ımıza tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum' dedi.

Türkmen, Kemalpaşa'da yazılan başarı hikayesini daha da büyütmeye kararlı olduklarını ifade ederek, 'Yeniliğin ve değişimin rüzgarıyla Kemalpaşa başta olmak üzere Türkiye'de yazılan başarı hikayesini daha da büyütmeye kararlıyız' diye konuştu.

Başkan Türkmen, ziyaretleri sırasında parti yöneticileri ile yaptığı görüşmelerin son derece verimli geçtiğini ve Kemalpaşa için planlanan projelere destek sözü aldıklarını vurguladı. Türkmen, 'Kemalpaşa'da gerçekleştirdiğimiz ve gelecekte hayata geçireceğimiz projelerle ilgili detaylı bilgi verdik. Parti yöneticilerimizden aldığımız destek bizler için çok kıymetli. Kemalpaşa'nın kalkınması ve daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

ANKARA TEMASLARI

Ankara temasları çerçevesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Türkmen, TBMM'de gerçekleştirilen grup toplantısının ardından CHP Genel Merkezi'nde de önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Türkmen, Ankara ziyaretinin ardından ilçeye dönerek Kemalpaşalılar için projelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

ALİ ÖZKAYA 

Bakmadan Geçme