Batur: Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü'ne çıkaracağız

CHP Konak İlçe Başkanlığı, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği  toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur öncesi seçim...

TAKİP ET

CHP Konak İlçe Başkanlığı, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği  toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur öncesi seçim stratejisini görüştü.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğulları, ilçe yöneticileri, CHP İzmir İl yöneticileri, önceki dönem ilçe başkanları, seçim hukuk kurulu temsilcileri, parti üyeleri, kadın ve gençlik kolları, Konak Belediyesi Meclis üyeleri ve muhtarlar da dahil olmak üzere yoğun katılımın olduğu toplantıda, parti üyeleri ikinci tura hazır olduklarını vurgulayarak, 'Halkın umudu Kılıçdaroğlu' ve 'Hak, hukuk, adalet' sloganlarıyla desteklerini dile getirdi.

Konuşmasında, seçimde görev alan tüm parti üyelerine teşekkür eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, umutsuzluğa yer olmadığını vurgulayarak, kazanacaklarına olan inancını dile getirdi. Başkan Batur, 'Birinci raunt bitti. Maç sıfır sıfır. Hiç kimsenin karamsar olmaya hakkı yok. Bu salondaki arkadaşlarımız Konak'ta tarih yazdılar. Bu salondan bugün umut fışkırıyor. Umutsuzluğa hiç gerek yok. Biz bu işi başaracağız. Ya başaracağız, ya başaracağız. Ben inanıyorum. Hepimize çok büyük görev düşüyor' dedi.

Partililerin alkışları ve 'Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı' sloganları arasında konuşmasını sürdüren Başkan Batur, 28 Mayıs'ta tarih yazacaklarını vurguladı. Ayrıca, Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs'ta başlattığı kurtuluş mücadelesinin yıl dönümünde olduklarını belirterek, Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği Çankaya Köşkü'ne çıkaracaklarını ifade etti. Başkan Batur, 'Yaşasın Kemal Kılıçdaroğlu, yaşasın cumhuriyet, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk! Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!' şeklinde konuştu.

Geleceğimiz için sandığa gitmeliyiz

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından da   önümüzdeki seçimin hayati önem taşıdığını vurguladı.  Demokrasi, laik cumhuriyetimiz, vatanımız için, evlatlarımızın geleceği için sandığa gitmeliyiz' diyen Küçükoğullarından, seçimin bir referandum niteliğinde olduğunu ifade etti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme