Bayındır'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu 

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Bayındır'da görkemli bir çelenk sunma töreniyle start aldı. Kaymakam ve Belediye Başkanı'nın katıldığı törende, coşku doruğa ulaştı. Peki, Bayındır'da kutlamalar nasıl devam edecek? Etkinliklerde neler yaşanacak? Tüm detaylar haberimizde!

Bayındır'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 28 Ekim Pazartesi günü Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başladı.

Törene Bayındır Kaymakamı Murat Mete, Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, ilçe protokolü üyeleri, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Bayındırlılar katıldı. Törenin ardından katılımcılar saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan okudu.

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR

Bayındır'da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 29 Ekim Salı günü Kaymakamlık makamındaki tebrik töreniyle sürecek. Tebrik töreninin ardından Bayındır Şehir Stadı'nda düzenlenecek kutlama programında çeşitli etkinlikler ve gösteriler yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayındır Belediyesi'nin işbirliğiyle Kızılcaova Mahallesi'nde organize edilen Cumhuriyet Bayramı kutlama programı ise saat 14.00'te başlayacak.

Bayındır'da tüm vatandaşların katılımıyla gerçekleşecek olan bu coşkulu etkinlikler, Cumhuriyet'in 101. yılına özel bir anlam katıyor.


Bakmadan Geçme