Bayındır'da 23 Nisan şenlikleri

103. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Bayındır'da tören düzenlendi. Törenlerde ilk...

TAKİP ET

103. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Bayındır'da tören düzenlendi. Törenlerde ilk olarak çocukların Belediye Başkanlık Makamını temsili ziyareti yapıldı, daha sonra Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma töreni yapılarak, Merkez İsmet İnönü Ortaokulu'nda gerçekleştirilen programa geçildi. Öğleden sonra ise Bayındır Şehir Stadyumu'nda Bayındır Belediyesi tarafından hazırlanan 6. Çocuk Şenliği yapıldı.

Merkez İsmet İnönü Ortaokulu'nda törene Bayındır Kaymakamı Emin Kaymak, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, İlçe Emniyet Müdürü Levent Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Yunus Emre Sonsöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Ökay, Siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri, çocuklar ve Bayındırlılar katılım sağladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Ökay'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı ve öğrencilerin hazırladıkları gösterilere geçildi. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere verilen ödüllerin ardından tören son buldu.

Bayındır Belediyesi tarafından bu sene 6. kez organize edilen çocuk şenliği de çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgi gördü. Ödüllü yarışmalar, çeşitli oyunlar, halk oyunu gösterileri ve ücretsiz ikramların yer aldığı etkinlikte çocuklar bayramın tadını doyasıya çıkardı.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bayındır Belediyesi'nin düzenlediği Çocuk Şenliği'nde açıklamalarda bulundu. Katılan tüm çocuklara ve misafirlere teşekkür ederek 'Türkiye Büyük Millet Meclisinin 103'üncü kuruluş yıldönümü ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza sağlıklı, mutlu bir gelecek diliyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.' ifadelerini belirtti. (M.T.)

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme