Bayraklı’da Kurban Satış Yerleri İçin Kuralar Çekildi

Bayraklı Belediyesi, son dört yıldır olduğu gibi kura çekimi ile kurban satış yerlerini belirledi.  Bayraklı Belediye...

TAKİP ET

Bayraklı Belediyesi, son dört yıldır olduğu gibi kura çekimi ile kurban satış yerlerini belirledi.  Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın göreve gelmesiyle birlikte satıcılar, çadırlarını hakkaniyet, şeffaflık ve adil şekilde kendileri belirledi, zabıta ekipleri ise denetim görevini üstlendi.

Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda, 53 büyükbaş ve 32 küçükbaş olmak üzere toplamda 85 kurban satış çadırı tahsis edildi.

Başkan Sandal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Bu yıl da zabıta ekiplerimizin denetiminde adil ve şeffaf bir kura çekimi gerçekleştirdik. Türkiye'nin çeşitli illerinden Bayraklı'ya gelen satıcılarımız yine kendi yerlerini kura ile belirledi. Bu uygulama, hem satıcılar hem de bizim açımızdan oldukça memnuniyet verici. Yerlerin tartışmasız belirlendiği ve kurbanlık alışverişinin huzur içinde gerçekleştiği bir süreç oldu' şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme