Belevi'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu:Ekim'de neler olacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 'Cumhuriyet Her Yerde' sloganıyla Belevi'de kutlamaya hazırlanıyor. 23 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek etkinliklerde bando gösterisinden teknoloji atölyelerine, yüz boyama aktivitelerinden Türk Halk Müziği konserlerine kadar birçok sürpriz sizi bekliyor! Bu coşkulu etkinlikte neler yaşanacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yılı kutlamalarını “Cumhuriyet Her Yerde” sloganıyla Belevi'ye taşıyor. 23 Ekim Çarşamba günü saat 16:30 ile 19:30 arasında Belevi Mahallesi'nde düzenlenecek etkinliklerle, her yaştan vatandaş Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşayacak.

15 gün boyunca 19 ilçede gerçekleştirilen etkinliklerle Cumhuriyet heyecanını kentin dört bir yanına yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Belevi'de de renkli bir program hazırladı. Etkinlikler kapsamında bando gösterisi, bağlama dinletisi, spor aktiviteleri, teknoloji atölyeleri ve Türk Halk Müziği konseri gibi birçok faaliyet yer alacak. Ayrıca, gezici kütüphane, perküsyon ekibi gösterisi, yüz boyama, seramik atölyesi, sokak farkındalık çalışmaları ve VR gözlük deneyimi gibi ilgi çekici etkinlikler de Belevi sakinlerine unutulmaz bir gün yaşatacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bu programla Belevi'de Cumhuriyet'in 101. yılı büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Kaynak: Efes Selçuk Belediyesi

Bakmadan Geçme