Bergama hayvan otlatma sezonunu açtı

Bergama Kozak Yaylası Çamavlu Merası'nda otlatma sezonu düzenlenen törenle açıldı. Törene katılan İzmir Milletvekili, AK Parti...

TAKİP ET

Bergama Kozak Yaylası Çamavlu Merası'nda otlatma sezonu düzenlenen törenle açıldı. Törene katılan İzmir Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ülke gündemi, tarım ve hayvancılıkla ilgili açıklamalarda bulundu. Törende konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'da şenlik havasında gerçekleştirilen Çamavlu Merası Töreni'ne katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, otlatma sezonu açılışının bölgedeki hayvancılığın gelişimi için çok önemli olduğuna dikkat çekti.

HERKES ORDAYDI

Kozak Çamavlu Mahallesi'nde bir şenlik havasında gerçekleştirilen törene İzmir Milletvekili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Muhtarlar, Cumhur İttifakı AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, MHP Bergama İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin, İzmir, çevre il ve ilçelerden protokol üyeleri, tarım ve hayvancılık işletme sahipleri, çiftçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakmadan Geçme