Beşiktaş, Ajax maçının hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Ajax ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından, bugün düzenlediği antrenmanla start verdi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Ajax ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından, bugün düzenlediği antrenmanla start verdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un yönetiminde gerçekleştirilen idman, kondisyon ve taktik çalışmaları içermekteydi.

ISINMA KOŞULARI VE PAS ÇALIŞMALARI

İdmanın başlangıcında, Eyüpspor maçında forma giyen futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma koşuları ve pas çalışmaları ile antrenmana başladı. Çalışma, dar alanda oynanan çift kale maç ile sona erdi.

AMSTERDAM'A GİDECEKLER

Beşiktaş, yarın saat 10.30'da ilk 15 dakikası basına açık olacak bir antrenman ile Ajax maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Siyah-beyazlı ekip, daha sonra deplasmanda oynayacağı bu önemli karşılaşma için saat 14.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a hareket edecek.


Bakmadan Geçme