Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, projelerini tanıttı

Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta yapılacak olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul öncesi adaylığını açıklayan Hasan Arat, projelerini 'Bu...

Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta yapılacak olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul öncesi adaylığını açıklayan Hasan Arat, projelerini 'Bu yol Beşiktaşlıların Yolu' adlı lansman ile duyurdu. İlk olarak medya ve iletişim alanında yapacakları yeniliklerden bahseden Arat, 'Beşiktaş'ın medya ve iletişim noktasında eksiklikleri olduğunu söyleyen Arat, 'Beşiktaş'ın kurumsal medyası yok. Kendi taraftarıyla iletişim kurmuyor. Kulübe değil, yöneticiye bağlı medya ile iletişim kuruyor. Beşiktaş'ın kurumsal medyasını kulübün iletişim medyasına alacağız. Dijital medyada rakiplerimizi geçeceğiz. Herkes BJK TV'yi, medyayı merak ediyor. Dijitalde 7×24 açık olacak bir TV kuracağız. Beşiktaş medya orijinal yapımlarını dünyaya satarak gelir elde edeceğiz. Beşiktaş'ın haklarını gasp edenlerden hesap soran bir yönetim olacağız' diye konuştu.

Oluşturacakları Beşiktaş dijital aplikasyonu ile siyah-beyazlı taraftarların birçok işlemini dijital ortamda yapacağını aktaran Arat, 'Beşiktaş, dijitalleşme yarışında geride kaldı. Halkın takımı Beşiktaş, her işini dijitalde çözen kendi taraftarına da dijital çözümler sunmuyor. Yıllık aidatları bile tahsil etmekte zorlanıyor. Aplikasyon projesi ile gelir getirici yeni bir ekosistem oluşturacağız. Beşiktaşlılara özel dijital cüzdan ve son derece gelişmiş sadakat programını hayata geçireceğiz. Yeni doğan bebeğe Beşiktaş kartı verilecek. Burada biriken hesabıyla büyüyünce kulübümüze ücretsiz üye olabilecek. Başta Kartal Yuvaları olmak üzere anlaşmalı yerlerle indirim ve Beşiktaş puan kazandıracak. Kombine bilet üyelik aidatı, elektrik, su, doğalgaz gibi kurum ödemelerinin yanı sıra İstanbul Kart'a puan aktarabilecek. Beşiktaş aplikasyonu Beşiktaşlılara finansal olanak sunacak. Beşiktaş yatırımcı fonu kuracağız, girişim sermayesi kuracağız. Beşiktaş bireysel emeklilik fonunu kuracağız. Loca ve kombine satın almak için özel şartlarla kombine kullanabilecek. Aidat ödemeleri dijital yapabilecek. Dünyanın önde gelen dijital bankaları ve yönetim şirketiyle prensip anlaşmasına vardık. Aplikasyonu yükleyen Beşiktaşlılar, maç günü etkinliklerde öncelik ve indirime sahip olacak. Dijital ortamda TL ile BJK NFT özel koleksiyonlarını satabilecekler. Kazanılan puanlar BJK Token'a dönüştürülecek. Beşiktaş aplikasyonu ile stat ve salonlarda boş koltuklara son dakika satışı yapılabilecek. Kadınlar ve çocuklar için ayrı fırsatlar oluşturacağız. Üniversiteli gençler için öğrenci kredisi dahil finansal kolaylıklar sağlayacağız. Bu proje Beşiktaş'a yılda 25 milyon Dolar para getirecek. Bizim yönetimimizde Türkiye'nin en iyi finansman yöneticileri var. Bu proje onlarla hazırlandı. Bu yöneticiler ve desteklerle Beşiktaş borcunu 4 buçuk yılda kapatacağız' şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme