Bilincini kaybeden Solet'in sağlık durumunda gelişme

Samsunspor maçında Zeki Yavru ile yaşadığı pozisyonda bilincini kaybeden Göztepeli İsaac Solet'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Samsunspor - Göztepe karşılaşmasında talihsiz bir an yaşandı. Göztepeli futbolcu Isaac Solet, Samsunsporlu Zeki Yavru ile yaşadığı çarpışma sonucu kısa süreli bilinç kaybı yaşadı ve ambulansla VM Medical Park Samsun Hastanesi'ne sevk edildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

VM Medical Park Samsun Hastanesi'nden yapılan açıklamada, "Sağlık sponsoru olduğumuz Samsunspor'un, Göztepe ile oynadığı maç sırasında Isaac Solet'in kısa süreli bilinç kaybı yaşadığını bildirmek isteriz. Olayın ardından medikal ekibimiz gerekli müdahaleyi gerçekleştirdi ve oyuncumuz hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu şu anda iyi ve bilinci açık. Oyuncumuzun iyileşme süreci yakından takip edilecek" ifadelerine yer verildi.

SOLET'İN DURUMU

Hastane, Isaac Solet'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve taraftarlar ile futbol camiasından gelen destek mesajları için teşekkür ettiklerini belirtti. "Oyuncumuzun sağlığı her şeyden önce geliyor ve gereken tüm önlemleri alıyoruz" açıklamasıyla da Solet'in iyileşme sürecine büyük önem verdiklerini vurguladılar.

Bakmadan Geçme