Bornova Belediyesi’nden ücretsiz diyetisyen hizmeti

Bornova Belediyesinin halka sunduğu bu  hizmet, kişiye özel beslenme programları ve düzenli takiplerle sağlıklı kiloya ulaşmayı...

Bornova Belediyesinin halka sunduğu bu  hizmet, kişiye özel beslenme programları ve düzenli takiplerle sağlıklı kiloya ulaşmayı hedefliyor. Belediye Başkanı Ömer Eşki, obeziteyle mücadelenin en önemli yönteminin hareketli olmak olduğunu belirterek, parklar ve yeşil alanlarda bu yönde çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Belediye, Sağlık İşleri Müdürlüğü aracılığıyla Bornovalıların sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek oluyor.

OBEZİTEYLE MÜCADELE EDENLERE HİZMET

Bornova Belediyesi, Özgül Gündüz Halk Sağlığı Merkezi'nde obeziteyle mücadele edenlere ücretsiz diyetisyen hizmeti sunuyor. Bu hizmet kapsamında, kişiye özel beslenme programları ve düzenli takiplerle sağlıklı kiloya ulaşmayı hedefleniyor.

Belediye Başkanı Ömer Eşki, obeziteyle mücadelenin en önemli yönteminin hareketli olmak olduğunu belirterek, parklar ve yeşil alanlarda bu yönde çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Belediye, Sağlık İşleri Müdürlüğü aracılığıyla Bornovalıların sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek oluyor.

Diyetisyen Elif Boztaş, polikliniğe başvuran Bornovalılar için yaşları, sağlık durumları ve yaşam biçimlerine uygun beslenme programları oluşturduklarını ve takip ettiklerini belirtti.

Belediyenin diyetisyen hizmetinden yararlanan Hayri Soylu, bir yıl içinde 126 kilodan 80 kiloya düştüğünü ve bu hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bornova Belediyesi'nin diyetisyen hizmetinden, Bornova'da ikamet eden ve 18 yaş üzerinde olan obezite ile mücadele edenler yararlanabiliyor.

ALİ ÖZKAYA 

 

Bakmadan Geçme