Bornova'da husumet cinayeti: Tutuklandı!

İzmir'in Bornova ilçesinde husumetli olduğu kişi tarafından takip edilen Hüseyin Esmer, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı F.O., olayın ardından polis merkezine giderek teslim oldu ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün sabah saat 09.10 civarında Bornova'nın Ergene Mahallesi 540. Sokak'ta meydana geldi. 40 yaşındaki Hüseyin Esmer, çay içmek için bir kıraathaneye gittiği sırada husumetlisi F.O. (27) tarafından takip edildiğini fark etti. Esmer, kıraathaneye doğru kaçarken, F.O. yanında getirdiği tabanca ile dört el ateş açtı. Mermiler Esmer'in vücuduna isabet etti ve ağır yaralanan talihsiz adam, yere yığılınca çevredekiler hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Esmer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

TESLİM OLDU

Saldırıyı gerçekleştiren F.O., olaydan kısa bir süre sonra polis merkezine giderek kullandığı tabanca ile birlikte teslim oldu. İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından adliyeye sevk edilen F.O., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme