Boyunağa’dan İZBETON tepkisi: İzBB ‘Heval’leşmemelidir!

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya ile ilgili açıklamalarda...

TAKİP ET

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kaya hakkında gerekli soruşturmalar yapılarak görevine son verilmesi gerektiğinin altını çizen Boyunağa, ' İzmir Büyükşehir Belediyesi Heval Savaş Kaya isminden artık kurtulmalıdır. İzmir Büyükşehir Belediyesi hevalleşmemelidir' dedi.

'İZMİR DARBE YEDİ'

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmirliler'i dinlemesi gerektiğinin altını çizen Boyunağa, 'Heval Savaş Kaya isminden kurtulmalıdır. CHP'li avukat bir üye iken bir anda Muharrem Erkek'in yardımcısı olan sonrasında Karabağlar Belediye Başkanlığı adaylığına kadar yükselen Heval Savaş Kaya akıl almaz yükselişini İZBETON'un başına geçerek sürdürmüştür. Göreve geldiği ilk günden beri olumlu tek bir haberle gündeme gelmeyen Heval Savaş Kaya iş yaptırdığı şirketlere yaptığı ve yapmadığı ödemelerle hep gündemde oldu. Bu ödemelerle ilgili komisyon ofisleri kurduğu iddialarını artık herkes konuşmaktadır. İZBETON'a yaşanan usulsüzlükler haricinde tüm belediyeyi etki altına alma çalışmaları tüm üst düzey yöneticileri çalışamaz hale getirmiştir. Bu durumdan rahatsız olduğunu belirten şube müdürleri ve daire başkanları bu rahatsızlıklarını artık her yerde dillendirmeye başlamıştır. Tüm bu olumsuzlukların üzerine en son yaşanan halk konut fiyaskosu tam bir rezalete dönüşmüştür. 30 Ekim 2020 günü yaşanan depremin ardından tüm İzmirliler'in destek beklediği ve güvendiği Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projesi olan halk konut projesinin çökmesine neden olan demir ve beton kullanımındaki usulsüzlükler depremden darbe yiyen İzmirliler'in bir darbe daha yemesine neden olmuştur' dedi.

'İZBB BU İSİMDEN KURUTLMALIDIR'

Örnekköy'de bir kentsel dönüşüm inşaatının hatalı beton ve eksik demir nedeniyle mühürlenmesine dikkat çeken Seçkin Boyunağa, 'İzmir böyle bir rezaleti hak etmemektedir. Tüm İzmirliler'in beklentisi bir an önce gerçekleşmelidir. Heval Savaş Kaya hakkında gerekli soruşturmalar başlatılarak görevine derhal son vermelidir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmirlilerin talebini yerine getireceğine olan inancımız tamdır. İzmir Büyükşehir Belediyesi Heval Savaş Kaya isminden artık kurtulmalıdır. İzmir Büyükşehir Belediyesi hevalleşmemelidir' diye konuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme