Bu ziyaretler neyin habercisi | Olgun Atila'ya yeni görev mi geliyor?

Son günlerde Bornova Belediye önceki dönem Başkanlarından Olgun Atila'ya yapılan üst düzey ziyaretler, İzmir siyaset kulislerini hareketlendirdi.

Atila'yı ziyaret eden önemli isimler arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Narlıdere önceki dönem Belediye Başkanı Ali Engin ve CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Koza Yardımcı da bulunuyor.

Bornova Belediye önceki dönem Başkanlarından Olgun Atila'ya yapılan ziyaretler konuşulmaya başlandı. Atila, bu ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşarak, “Ülke ve İzmir gündemine dair değerlendirmelerde bulunduk” açıklamasıyla yetinirken, bu paylaşımlar İzmir siyaset kulislerini hareketlendirdi. Bu paylaşım, siyasetin nabzını tutan çevrelerde dikkat çekerken, Atila'ya yapılan ziyaretlerin yalnızca bir nezaket ziyareti olmadığı yönünde yorumlar yapılmaya başlandı.
Özellikle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Atila'yı çalışma ofisinde ziyaret etmesi, ardından Engin ve Yardımcı'nın da Olgun Atila ile görüşmek üzere ofise gelmesi, CHP kulislerinde çeşitli iddiaları beraberinde getirdi. Parti içinde, Atila'nın yeniden aktif bir rol üstlenip üstlenmeyeceği merak konusu oldu.

HALKLA GÜÇLÜ BAĞ KURMUŞTU

Olgun Atila, belediye başkanlığı döneminde halkla kurduğu güçlü ilişki ve partililik anlayışıyla tanınıyor. Ayrıca Atila'nın Ekrem İmamoğlu ile yakın tarihte yaptığı görüşme de dikkat çekmişti. Bu görüşmelerin ve ziyaret trafiğinin, Atila'nın CHP İzmir İl Başkanı olarak aday gösterilip gösterilmeyeceği sorularını gündeme taşıyor.
Henüz ziyaretlerde neler konuşulduğuna dair resmi bir açıklama yapılmazken, CHP içerisinde Atila'nın yeni bir görev üstlenip üstlenmeyeceği tartışılıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme