Buca Belediyesi Yaylacıklı anneleri andı

Anneler Günü gezisi için 6 yıl önce Buca'nın Yaylacık Mahallesi’nden Marmaris’e giderken geçirdikleri kaza sonucunda yaşamlarını...

TAKİP ET

Anneler Günü gezisi için 6 yıl önce Buca'nın Yaylacık Mahallesi'nden Marmaris'e giderken geçirdikleri kaza sonucunda yaşamlarını yitiren 24 anne için anma programı organize edildi. Yaylacık Mahallesi'nde yer alan Anneler Parkı'nda gerçekleştirilen programa Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, Buca Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, yaşamını yitiren annelerin yakınları ve Bucalılar katılım sağladı. Saygı duruşundan sonra yitirilen annelerin anısının yaşatıldığı anıta karanfil bırakıldı. 

 Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, 'Bazı acılarda söylenecek sözler de tükeniyor. Maalesef bu da böyle bir acı… Ailelerimize sabır diliyorum. Bucalılar olarak annelerimizi hiç unutmayacağız. O güzel annelerimizin anısı hala kalplerimizde. Çünkü onlar tüm Buca'nın anneleri oldular. Işıklar içerisinde uyusunlar' şeklinde konuştu. (M.T.) 

Haber Merkezi 

Bakmadan Geçme