Buca'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Buca, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Buca Belediyesi'nin düzenleyeceği etkinlikler kapsamında, kutlamalar kapsamlı bir kortej yürüyüşü ve konserlerle gerçekleştirilecek.

Kortej Yürüyüşü ve Konserler

Zafer Bayramı'nın kutlamaları, 30 Ağustos Cuma günü saat 21:00'de Buca Belediyesi önünden başlayacak olan kortej yürüyüşü ile başlayacak. Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde gerçekleştirilecek yürüyüş, Buca'nın merkezinde bulunan Işılay Saygın Meydanı'nda son bulacak.

Işılay Saygın Meydanı'ndaki kutlamalar ise saat 19:30'da DJ Uğur'un performansıyla başlayacak. DJ Uğur'un ardından saat 20:15'te Kaset Grubu, 21:30'da ise ünlü sanatçı Öznur Korkmaz sahne alacak. Gecede, marşlar ve şarkılarla bayram coşkusunun daha da artması bekleniyor.

Başkan Duman'dan Davet

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, İzmir halkını etkinliklere katılmaya davet ederek, “Haydi! Gelin, tüm dünya milletlerine ilham veren büyük mücadelenin başarıyla taçlandırıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı coşku içerisinde kutlayalım. Sevincimizi, mutluluğumuzu hep beraber doyasıya yaşayalım. Cuma gecesi herkesi belediye binası önüne bekliyoruz” dedi.

Bu kapsamlı kutlamalar, Buca'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu artırarak, bölge halkının birlikte kutlama yapma fırsatını sunacak. Etkinlikler, bayramın anlamına uygun bir şekilde, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme