Buca'da ağabeyinin ölümüne sebep olan genç tutuklandı

İzmir'in Buca ilçesinde, elindeki tabancayla oynarken kazara ağabeyini sırtından vurarak ölümüne neden olan 19 yaşındaki S.T.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir'in Buca ilçesinde, elindeki tabancayla oynarken kazara ağabeyini sırtından vurarak ölümüne neden olan 19 yaşındaki S.T.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, gece saatlerinde bir araçta gerçekleşti.

Geçtiğimiz cuma akşamı saat 22.50 sıralarında İzmir'in Buca ilçesi Adatepe Mahallesi'nde meydana gelen olay, büyük bir üzüntü yarattı. Ankara'dan İzmir'e seyahat eden 16 ARJ 629 plakalı aracın sürücüsü 22 yaşındaki S.Ç., 19 yaşındaki kardeşi S.T.Ç. ve iki arkadaşıyla birlikte gezintiye çıktı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay, 6. Sokak üzerinde meydana geldi. S.T.Ç'nin elindeki tabanca, aniden ateş aldı ve kurşun ağabey S.Ç.'nin sırtına isabet etti. Ani bir şekilde gerçekleşen bu talihsiz olay sonrası otomobil durdu. Ağır yaralanan S.Ç., arkadaşları tarafından Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen S.Ç. kurtarılamadı.

KORKU DOLU ANLAR KAYDEDİLDİ

Olay anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin sokağa girmesi ve araçtaki kişilerin yaşadığı panik anları anbean görüntülendi. Şüpheli S.T.Ç.'nin, araçtan inerek arka tarafa doğru yürüdüğü ve ardından tekrar araca bindiği gözlemlendi. S.T.Ç., yaralı sürücü S.Ç.'yi yan koltuğa çekerek direksiyon başına geçip hastaneye doğru hareket etti.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Olayın ardından, S.T.Ç. Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri ekipleri tarafından suç aleti olan silahla birlikte yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından adli makamlara sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
.

Bakmadan Geçme