Bucaspor 1928'in iç saha galibiyeti sürüyor 

Bucaspor 1928, bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta iç sahada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak, taraftarının önünde yenilgi yaşamadı.

Bucaspor 1928, bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta iç sahada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak, taraftarının önünde yenilgi yaşamadı.

Son olarak, Bucaspor 1928 6. hafta mücadelesinde Giresunspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Bucaspor Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, Giresunspor'un genç ve tempolu bir takım olduğunu belirterek, “Genç ve devamlı koşan tempolu bir takım. Bu durumu kolaylaştırmamız için önde baskı yapıp hızlı bir gol bulmamamız gerekiyordu. Ama ilk yarı yüksek tempomuza rağmen golü bulamadık. Bu yüzden biraz stres yaptık. Bizler de devre arasında golün geleceğini oyun disiplininden kopmamamız gerektiğini oyuncularımıza belirttik. Hepsini performanslarından dolayı kutluyorum. Çok farklı bir galibiyet olabilirdi ama bu dönemde galip gelmekte önemliydi. Devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM HER ZAMAN GÖRECEKLER”

İç sahada oluşturdukları atmosfer hakkında da konuşan Balcıoğlu, “Taraftarımızla birlikte iç sahada güçlü bir ortam oluşturuyoruz. Bizim için itici güç oluyorlar. Onlar bize destek verdiği sürece evimizde çok güçlü bir takım her zaman görecekler. Bizi desteklemeye devam etsinler bizler de sahada onların istediği Bucaspor 1928'i izletmeye çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme