Bucaspor 1928'in iç saha performansı dikkatlerin odağında 

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta iç saha maçlarında topladığı 10 puanla zirveye çıkarak ligdeki en başarılı takımlar arasında yer alıyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bucaspor 1928, iç saha maçlarındaki başarısıyla ligin en iyi takımları arasında yer alıyor. Bu sezon taraftarının önünde oynadığı 4 maçta 10 puan toplayan sarı-lacivertliler, sadece Ankara Demirspor ile berabere kalırken, Diyarbekir Spor, Giresunspor ve Karacabey Belediye Spor'u mağlup etmeyi başardı.

Bucaspor 1928, iç sahada attığı 9 golle en fazla gol atan takım konumundayken, kalesinde 5 gol gördü. Topladığı 10 puanla ligin en başarılı iç saha takımları arasında yer alan İzmir ekibi, şu an için Menemen FK ve 68 Aksaray Belediyespor'un averajla arkasında bulunuyor.

GALİBİYET SERİSİ HEDEFLENİYOR

Bucaspor 1928, 26 Ekim Cumartesi günü Yeni Mersin İdman Yurdu ile Yeni Buca Stadyumu'nda karşılaşacak. Kulüp, bu maçı kazanarak iç sahadaki başarılı performansını sürdürmeyi hedefliyor. Teknik direktör Uğur Balcıoğlu, geçtiğimiz hafta dış sahada alınan beraberlik sonrasında takımın toparlanarak yeni galibiyet serileri elde etmek istediğini vurguladı.

Bakmadan Geçme