Büyük Altay üzdü

Bir süredir yönetimsel olarak kriz yaşayan ve başkan adayı çıkaramayan Altay, hafta sonu oynanan maçlar sonucunda,...

TAKİP ET

Bir süredir yönetimsel olarak kriz yaşayan ve başkan adayı çıkaramayan Altay, hafta sonu oynanan maçlar sonucunda, Göztepe'den sonra Spor Toto Süper Lig'den düşen ikinci İzmir takımı oldu. Bu sonuçla birlikte, Süper Lig'de hiç İzmir takımı kalmazken, İstanbul takımı sayısı, TFF Lig'den, Spor Toto Süper Lig'e yeni yükselen Ümraniyespor'la birlikte 7 oldu. Ligden düşen Altay yarın kendi sahasında Giresunspor'u konuk edecek.

'KAOS UÇURUMA SÜRÜKLER'

Spor Toto Süper Lig'de tek sezon geçirdikten sonra TFF 1. Lig'e düşen Altay hem sportif hem de yönetimsel olarak zor günler geçiriyor. Altay'ın önde gelen isimlerinden Kemal Zorlu, 'Camia bir araya gelmeli ve sorunların çözümü için ortak hareket etmeli' şeklinde konuştu. Kaosun Altay'ı uçuruma sürükleyeceğini ifade eden Zorlu, Büyük Altay taraftarına kenetlenme çağrısında bulundu.

'CAMİA KENETLENMELİ'

Camianın bir araya gelmesi gerektiğine vurgu yapan ve Altay'ın kurtuluşunun huzur ortamından geçtiğini söyleyen Zorlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Altay, camianın birlik ve beraberlik içinde ortak akıl üretmesiyle kurtulur. Son kongrede yaşananlar Altaylılık duruşuna yakışmamış, kulübümüzün imajına zarar vermiştir. Öncelikle birlik beraberlik içinde hareket ettiğimizi herkese göstermeli ve imaj tazelememiz gerek. Kaostan kurtulup, huzur ortamı yaratmak, sorunların aşılması yönünde atılacak ilk adımdır.'

 'YOL GÖSTERİCİ OLABİLİRİZ'

Zorlu, Altay'ın 371 milyon liralık borcunun bulunduğuna dikkat çekerken, kısır çekişmelerin ve kavgaların kulübün geleceğine fayda getirmeyeceğini vurgularken sözlerini 'Altay gibi büyük bir kulübe hizmet etmek isteyenler elbette çıkacaktır. Ancak bu ortamda taşın altına elini koyacak kişiler, huzur ortamı ister. Siyah-beyazlı renklere gönül veren herkesin desteğini alacağını bilmek ister. Bu nedenle camianın tüm dinamikleri, Altaylılık duruşu içinde hareket etmelidir. Bizler yaşımız itibariyle bu yüksek tempolu işi yerine getirecek zamanı geçtik. Ancak tecrübelerimizle yol gösterici olabiliriz. Yani deneyimlerimizden yararlanmak isteyen herkese kapımız açık.' şeklinde tamamladı.

 

 

Bakmadan Geçme