Büyük israf, görenler isyan etti

Olay, Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleşti. Bayram öncesinde Bafra'da bir üreticinin elinde kalan tonlarca pırasanın boş araziye...

TAKİP ET

Olay, Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleşti. Bayram öncesinde Bafra'da bir üreticinin elinde kalan tonlarca pırasanın boş araziye atıldığı görüntülendi. Sebze ve meyve fiyatlarının yüksek olduğu şu dönemde Samsun'da meydana gelen olay nedeniyle vatandaşlar büyük tepki gösterdi.
Bafra Organize Sanayi Bölgesi Sedde Yolu kenarında bulunan boş alanda tonlarca atılmış pırasa yoldan geçen vatandaşların dikkatini çekti. Durum zabıta ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri tarafından inceleme yapıldı.
Kışlık sebze olan pırasanın sezon sonu olması ve bayram arifesi nedeniyle dışarıdan alıcı gelmemesi üzerine satamadıkları için atılmış olabileceği şeklinde değerlendirme yapılıyor.
Olayı görerek zabıtalara bildiren vatandaşlar, 'Pazarda bunu 20 liradan almıştım. Soğanın 30 liraya çıktığı tüm sebzelerin pahalı olduğu durumda bu yapılan büyük israftır' diye konuştu.

(e.s)

Bakmadan Geçme