Call of Duty: Black Ops 6 oyun dünyasını sarsacak!

25 Ekim'de piyasaya sürülecek Call of Duty: Black Ops 6, fragmanıyla dikkatleri üzerine çekti. Peki, Pantheon'un sırları neler? Troy Marshall ve Frank Woods, bu tehlikeli güçle nasıl başa çıkacak? Diyalog seçimleri hikayeyi nasıl etkileyecek? Multiplayer modunda oyuncuları bekleyen yenilikler neler? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası, Black Ops 6 ile oyun deneyiminizi dönüştürecek! Tüm detaylar haberimizde...

Yayınlanan fragmanda, oyuncuların soğuk savaş sonrası bir dönemde geçen bir hikaye ile karşılaşacağına dikkat çekiliyor. Oyun, Merkezi İstihbarat Teşkilatı'na sızan ve direniş gösterenleri Amerika'ya ihanetle damgalayan Pantheon adlı gizli güçle mücadeleyi konu alıyor. Fragmanda, tanıdık karakterler Troy Marshall ve Frank Woods'un hikayedeki merkezi rolü vurgulanıyor.

Yeni Oynanış Mekanikleri

Black Ops 6, oyunculara diyalog seçimleri yapma imkanı tanıyarak, hikaye akışını etkileyen bir deneyim sunuyor. Ayrıca, yenilikçi bir hareket sistemi ile oyuncular, koşma, kayma ve dalma gibi dinamik yeteneklere sahip olacaklar. Bu özellik, savaş alanında daha fazla özgürlük ve strateji oluşturacak.

Multiplayer Modunda Yenilikler

Multiplayer modunda, 16 yeni harita ile birlikte dört yeniden düzenlenmiş harita yer alacak. Eski klasik unsurlar da geri dönecek; prestij, RC-XD killstreak ve tomahawk gibi öğeler, oyunculara nostaljik bir deneyim sunacak.

Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
- Ekran Kartı: AMD Radeon RX 470, NVIDIA GTX 960, NVIDIA GTX 1650
- İşlemci:AMD Ryzen 5 1400, Intel Core i5-6600
- RAM: 8 GB
- Depolama: 149 GB SSD
- İşletim Sistemi:Windows 10 64 bit

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
- Ekran Kartı:AMD Radeon RX 6600 XT, NVIDIA GTX 1080 Ti, RTX 3060, Intel Arc A770
- İşlemci:AMD Ryzen 5 1600X, Intel Core i7-6700K
- RAM: 16 GB
- Depolama:149 GB SSD
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit, Windows 11 64 bit

Beta Testi Erişimi

Call of Duty: Black Ops 6'nın beta testi, GeForce Now kullanıcıları için erişilebilir hale getirildi. Bu fırsat, oyunculara oyunu resmi çıkışından önce deneme şansı sunuyor.

Bakmadan Geçme