CHP Bornova İlçe Kongresi’nden kulis bilgiler!

yenikiraz.com’dan Semi Tektaş’ın haberine göre, Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Mahalle Delege seçimlerinin ardından İlçe Başkanları seçimi...

yenikiraz.com'dan Semi Tektaş'ın haberine göre, Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Mahalle Delege seçimlerinin ardından İlçe Başkanları seçimi için de süreç başladı. Bugün 15.00'da seçim süreci devam eden Bornova'da İlçe Başkanı belli olacak. Söz konusu kongrede, iki adayın yarışması bekleniyor. Bu bağlamda, kongre 'eskiler' ve 'yeniler' olarak ikiye ayrılmış vaziyette.

Kongre de Mevcut İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Volkan Koçanalı'nun yarışması bekleniyor.  Elde edilen kulis bilgilerine göre, mevcut CHP Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un Volkan Koçanoğlu'nu; önceki dönem CHP Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Eski Bornova Belediye Başkanı ve Eski CHP İzmir Milletvekili Kmil Okyay Sındır, Eski CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ve CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın ise Ertürk Çapın'ı desteklediği iddia ediliyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme