CHP İzmir il örgütü tam kadro neden Ankara'ya gidiyor?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl örgütü, tüm kakroları ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret edecek.

Ziyaretin temelinde parti içerisinde yaşanan son gelişmelerin ardından Genel Başkan Özgür Özel'e destek vermek olduğu öğrenildi. Özellikle Manisa Şehzadeler İlçe Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve Özel'e yönelik çirkin iddiaların ardından CHP İzmir, bu süreçte genel başkanlarının yanında olduklarını göstermek için harekete geçti.

BELEDİYE BAŞKANLARI, MİLLETVEKİLLERİ, PARTİ İL YÖNETİMİ TAM KADRO YOLCU

Ziyarette; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ceml Tugay, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, parti ilçe başkanları, il yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte, önümüzdeki hafta Ankara'ya giderek CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel'i ziyaret edecek.

ZİYARET SALI GÜNÜ

Ziyaretin salı günü gerçekleşmesi bekleniyor. Bir dizi program için haftasonu Manisa'ya gelecek olan Özgür Özel, programlarının ardından Ankara'ya dönerek, İzmir ekibini ağırlayacak.

CHP İzmir'in, bu ziyarette "yanınızdayız" mesajı ile partinin içindeki bütünlüğü ve dayanışmayı vurgulaması bekleniyor. Ziyaretin CHP'nin iç tartışmalarının alevlendiği bu dönemde parti içi birlik ruhunu canlandırma amacı taşıdığı ifade ediliyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme