CHP Konak İlçe Başkan Adayı İlgazi: Yeniden başlıyoruz yoldaşlar!

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre CHP Konak İlçe Kongresi, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde başladı. Kongrede...

TAKİP ET

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu'nun haberine göre; CHP Konak İlçe Kongresi, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde başladı. Kongrede tek aday Ozan Ali İlgazi oldu. Seçim öncesinde önemli mesajlar veren İlgazi, 'Yeniden başlıyoruz yoldaşlar. ışık tüm ülkeye yayılarak meşale olacaktır' dedi.

'YENİDEN BAŞLIYORUZ'

İlgazi, 'İçişleri Bakanlığı'na dilekçe verilerek, otel odalarında karar verilen değil kendi hür iradeleri ile yanımızda olan Cumhuriyet Halk Partili üyeler, sizin emekleriniz ve mücadeleniz ile ayırdığınız paralar ile partisine katkı sağlayan değerli üyeler her ne olursa olsun bu mücadele ve partiden taviz vermedi. CHP iktidarı için elinden geleni yaptı. Kimi işinden oldu kimi sürüldü .Bu salon binlerce hikayeler ile dolu… Önce birbirimize sarılıp kucaklaşalım. Mücadeleden vazgeçmemiş arkadaşlarımı saygıyla selamlıyorum önünüzde eğiliyorum… Yeniden başlıyoruz yola yeniden…' dedi.

Yaşanan tartışmalara değinen İlgazi, '1999 seçimlerinden sonra CHP baraj altında kaldığı tartışmaları olurken Ahmet Taner kışlalı suikastı yaşandı. Ben de elimi taşın altına koyarak CHP'ye üye oldum. İlçe ve il belediyelerinde görev aldım. Son olarak Konak Belediyesi Meclis üyesi oldum ve o görevimden istifa ettim. Moral ve motivasyonun en düşük olduğum dönemden geçiyoruz. 1999 yılında üye olduğum dönem gibi yine yenilgi tartışmalarını yaşıyoruz. Bu gemi nice badireler atlattı yine atlatır. İlçe başkanlığına sizin destekleriniz ile aday oldum. Ben Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere verdiği yetki ile aday oldum. Bu faşist iktidarı engellemenin yolu olarak bir ışık yakmak için aday oldum. Bu ışık tüm ülkeye yayılarak meşale olacaktır' ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme