CHP'li başkandan Köfteci Yusuf'a sahip çıkalım çağrısı

Son günlerde tartışmaların odağında yer alan Köfteci Yusuf markası ve işletme sahibi Yusuf Akkaş ile ilgili Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım önemli açıklamalarda bulundu.

Köfteci Yusuf şubesinin önünde basına konuşan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, markanın ürünlerinde domuz eti kullanıldığına dair iddiaları sert bir dille yalanladı. "Adımın Özkan Yalım olduğu kadar net söylüyorum, Köfteci Yusuf ürünlerinde kesinlikle domuz ürünü yoktur," diyen Yalım, markanın helal üretim standartlarına uygun hareket ettiğini vurguladı.

Üç dönem milletvekilliği yapmış ve şuan Uşak Belediye Başkanı olan Özkan Yalım, Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'ı yakından tanıdığını ve Akkaş'ın sıfırdan başlayarak büyük bir başarıya ulaştığını belirtti. 43 yaşındaki genç girişimcinin, Türkiye genelinde 12.500'ün üzerinde kişiye doğrudan istihdam sağladığını ifade etti.

VATANDAŞLARA DAVET

Başkan Yalım, firmaya yönelik bu tür iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Birileri bu yerli firmaya iftira atmaktadır. Bu girişimlerin arkasında küresel fast food zincirlerinin çıkarları olabilir," dedi. Ayrıca, McDonald's ve Burger King gibi dev markaların açtığı birçok yerde rekabet gücüyle öne çıkan Köfteci Yusuf'a sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi.

Başkan Yalım, tüm vatandaşları Köfteci Yusuf şubelerinde gönül rahatlığıyla yemek yemeye davet ederek, yerli girişimlere destek olunması çağrısında bulundu.

Bakmadan Geçme