CHP Torbalı Örgütü kahvaltıda buluştu

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Örgütü ve İzmir Milletvekili Ednan...

Yeni İzmir Gazetesi'nden Hasan Demir'in haberine göre Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Örgütü ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, kahvaltıda buluştu. 7 Eylül Torbalı'nın Kurtuluşu kutlamalarının ardından spontane şekilde gerçekleşen kahvaltıya, kutlamalar için ilçede bulunan İzmir Milletvekili Ednan Arslan'ın yanı sıra CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, önceki dönem ilçe başkanı Övünç Demir, önceki dönem milletvekili adayı Sefer İpekli, CHP'li Torbalı Belediye Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve ilçe örgütünün bazı önemli isimleri katıldı.

DEDİKODULARA İNAT BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Spontane gelişen kahvaltı samimi bir ortamda gerçekleşirken, CHP Torbalı Örgütü içinde çıkarılmaya çalışılan kutuplaşma dedikodularına inat birlik ve beraberlik mesajı verildi. İzmir Milletvekili Ednan Arslan, birlik ve beraberlik içinde olunduğu sürece yerel seçimlerin CHP'nin kesin zaferiyle sonuçlanacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme