CHP Torbalı Örgütü’nün hedefi ilçede ziyaret edilmeyen ev bırakmamak

Yürüttüğü öbek çalışmaları ile genel seçimlerde ilçedeki oy oranını yüzde 60’a çıkaran Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı...

Yürüttüğü öbek çalışmaları ile genel seçimlerde ilçedeki oy oranını yüzde 60'a çıkaran Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, yerel seçimler öncesinde yine öbek çalışmalarına hız verdi. Yerel seçimlere yedi ay kala çalışmalara başlayan CHP Torbalı İlçe Örgütü çalışmalar ilçenin dağ köylerinden başladı. Örgütün amacı ilçede çalınmayan kapı bırakmamak.

Daha önce Dağtekke, Eğerci, Helvacı, Ormanköy, Çamlıca ve Düverlik Mahallelerinde yurttaşlarla buluşarak onların sorun, talep ve önerilerini dinleyen CHP Torbalı Örgütü, dün akşam da Dirmil Mahallesi'nde yaşayan yurttaşları evlerinde ziyaret ederek, sorun, talep, öneri ve şikyetlerini dinleyerek not aldı. Mahalledeki tüm kapıları çalan ve yurttaşlarla sohbet eden CHP'liler, çalışmanın sonunda köy meydanında bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından Dirmil Mahallesi öbek çalışmasını noktaladılar.

ORTAK MESAJ: BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Dirmil Mahallesi'nde gerçekleştirilen öbek çalışmasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, 'Öbek çalışmalarımız kapsamında bugün Dirmil Mahallemizde yaşayan yurttaşlarımızla bir araya gelerek hemşehrilerimizin sorun, talep ve önerilerini dinledik. Torbalımızın 60 mahallesinde basılmadık toprak, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çünkü biliyoruz ki biz birlikte çok güzeliz ve çok güçlüyüz' ifadelerini kullandı. Öbek çalışmalarına eksiksiz katılım sağlayan CHP Torbalı Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir ise yaptığı sosyal medya paylaşımında, ' Her ziyaret ayrı hatıra, her mahalle bizim için özel. Sizlerle olmak bize mutluluk ve enerji veriyor! Her zaman söylediğimiz gibi; Birlikte daha güçlüyüz!' dedi. Her iki paylaşım da kısa sürede çok sayıda tebrik yorumu ve beğeni aldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme