CHP Torbalı’da buzları eriten buluşma

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre CHP Torbalı İlçe Kongresi'nden sonra ilçe yönetimi ile Torbalı...

Yeni İzmir Gazetesi'nden Hasan Demir'in haberine göre; CHP Torbalı İlçe Kongresi'nden sonra ilçe yönetimi ile Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin arasında esen sert rüzgarlar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın Torbalı ziyareti ile son buldu. Torbalı'yı ziyaret eden Akın, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ile birlikte CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat'ı ziyaret etti. Polat ve Tekin'in karşılıklı iyi niyet söylemleriyle birlikte örgüt ve belediye arasındaki buzlar eridi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin de eşlik etti. Gerçekleşen ziyaretle birlikte Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat'a ilk resmi ziyaretini gerçekleştirmiş oldu.CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, 5 Ağustos'taki ilçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Hakkı Polat'ı tebrik ederek başarı diledi.

CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtirken, örgüt ve belediyenin uyumlu bir çalışma içerisinde olacağını ve birbirini tamamlayarak Torbalı'ya hizmet edeceğinin altını çizdi. Polat, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında 'Biz biriz, birlikte güçlüyüz. Geldiğimiz makamlar hizmet makamlarıdır. Bizler karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak suretiyle mevcut fikirleri geliştirip, hizmete dönüştürmek için talip olduğumuz görevimizde başarının kıstasını bunu başarmaktan alırız. Nazik ziyaretleri için Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın'a, Belediye Başkanımız Mithat Tekin'e ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu'na teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı.

CHP İzmir İl Başkanvekili Sirhan Özen ve İl Yöneticisi Görkem Duman, Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir, 28'inci Dönem Milletvekili Adayı Sefer İpekli ile birlikte önceki dönem ve yeni ilçe yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette Başkan Polat'ın açıklamalarıyla birlikte Torbalı'da bir süredir yaşandığı gözlenen ve kamuoyuna yansıyan gerginliğin son bulması da ziyarette oldukça olumlu bir havanın esmesini sağladı. Başkan Aslanoğlu da Polat'ın birlik mesajlarına katılarak, Cumhuriyet Halk Partisi'nde farklı fikirlerin olmasının son derece doğal olduğunu ve gelişimin farklı fikirlerin bir araya getirilerek yapılan görüş alışverişinin geliştirici yönüne vurgu yaptı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme