CHP’li Ahmet Yıldız: Örgütümü iktidar yapmak için adayım!

CHP Kemalpaşa İlçe Örgütü'nün Kemalpaşa Çiniliköy mevkiindeki torbalı caddesi üzerinde bulunan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen seçimde ilk...

CHP Kemalpaşa İlçe Örgütü'nün Kemalpaşa Çiniliköy mevkiindeki torbalı caddesi üzerinde bulunan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen seçimde ilk zarflar sandığa atıldı.

yenikiraz.com'dan Turgay Kılıç'ın haberine göre, delegeler ikişerli sıra halinde listeyi ve zarfı alıp sandık başına geçti. Oyunu kullanan kongre merkezinden ayrılırken, sonuçları görmek isteyenlerin ise kongre merkezindeki bekleyişi devam ediyor.

CHP Kemalpaşa İlçe Başkan Adayı Ahmet Yıldız,  parti içerisinde birlik olmanın önemini vurgulayarak,  'Seçim sonucu ve parti içi gerginlikler bizi daha da üzdü. Bizler CHP'liyiz. Bizlerin yılgınlığa hakkı yok. Birkaç ay sonra cumhuriyetimizin 100'ncü yılına gireceğiz. Bu cumhuriyeti kuran insanlara, bu uğurda kanını akıtan devrimcilere borcumuzu ödemeliyiz. 99'da İzmir'de yapılan kongredeki seçimde Aydın Ertem başkanımızın bir konuşması vardı. 'Tanrı bizi zorla sınadı' demişti. Ben ne Kemalpaşa'da ne de Türkiye'de tek başıma yürütemem. Birlik olmalıyız. Buraya herhangi birini belediye başkanı, milletvekili yapmak için gelmedim. Gençliğimi uğruna harcadığımı örgütümü iktidar yapmak için adayım. Bu sebeple herkesi bu mücadeleye davet ediyorum ve genel merkezimize çağrı yapıyorum. Yerelde de genelde de iktidar için ön seçim, ön seçim, ön seçim diyorum' ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme