CHP’li Aslanoğlu’dan ‘yerel seçim’ hedefi: 30 ilçenin tamamını kazanacağız!

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde...

TAKİP ET

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu'nun haberine göre; CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP Konak İlçe Kongresi'nde konuştu. Seçim hedefi açıklayan Aslanoğlu, 'değişim' mesajlarına da dikkat çekti.

'CHP'Yİ YILDIRAMAZLAR'

Aslanoğlu, '28 Mayıs seçimlerinden hemen sonra AKP ve yalakaları belediyeler üzerinden toplu bir savaş başlattılar. Sadece CHP'ye değil muhalif olan tüm partilere günlük çıkartmaya ve yıldırmaya çalışıyorlar. Sizler sayesinde CHP'yi yıldıramazlar. CHP, dimdik ayaktadır. Tüm kaos planlarına, algı oyunlarına verilecek en güzel cevap kongrelerdeki birlik beraberliğimizdir' dedi.

'NE İLK NE DE SON ZAFERİMİZ OLACAK'

CHP'nin geleceğine CHP'nin delege ve üyelerinin karar verebileceğini belirten Aslanoğlu, 'Bizler kongrelerimizde partimizin ve ülkemizin geleceğine yön verirken birileri uzun süredir partimize sözüm ona ayar vermeye çalışıyorlar. Sizlerin huzurunda söylüyorum, CHP'nin geleceğine sadece, CHP'nin üyeleri ve delegeleri karar verir. Bu değişimi diline dolayarak partimize ve genel başkanımıza hakaret eden yandaş kanallar bizim adımıza karar vermez. Seçim zamanı kıyıda saklanmışlar bizim adımıza karar veremezler. CHP'de kaos çıksa da ben koltuk kapsam ya da pekiştirsem diyenler bizim için karar veremez. Seçimde ter akıtan zor zamanda partisinin yanında duran CHP'nin geleceğine de değişimin nasıl olacağına da sizler karar vereceksiniz. Yaklaşık 7 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde bugünden daha fazla belediyeye sahip olmak için çalışacağız. Hedefimiz 30 ilçenin tamamını sosyal belediyecilik ile buluşturmak. Yerel seçimleri biz kazanacağız. Burası Konak burası İzmir. Bu ne ilk zaferimiz ne de son zaferimiz olacak' diye konuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme