CHP'li Muharrem Dayanç: Balçova'yı birlikte yöneteceğiz

Aydeniz Çalık/ Yeni İzmir –Balçova Belediye Başkan aday adaylarından CHP'li Muharrem Dayanç, yerel seçim öncesi bütün...

Aydeniz Çalık/ Yeni İzmir –Balçova Belediye Başkan aday adaylarından CHP'li Muharrem Dayanç, yerel seçim öncesi bütün Balçova'nın nabzını tutarak, çeşitli kesimlerin sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Son dönemde esnaf temsilcileri ile ve gençlerle bir araya gelerek çalışmalarını iyice yoğunlaştıran Dayanç, bu defa da ilçenin taksici esnafıyla ile bir araya geldi.

Taksicilerle sabah kahvaltısında buluşarak sohbet eden CHP'li Muharrem Dayanç,'Balçova'nın nabzını tutmaya devam ediyoruz… Bu kez taksici kardeşlerimizi dinleyip, dertleşip, sorunlarını not ettik… Her zaman Balçova halkıya iç içe olup, onları dinleyip, anlayıp, sorunlarını çözme yolunda hazırlıklarımızı tamamlayacağız çünkü Balçova'yı hep birlikte yöneteceğiz' dedi.

'Birlikte yönetmek' ifadesinin elbette çok kullanıldığının altını çizen ancak bu ifadenin büyük bir önem taşıdığını da vurgulayan Muharrem Dayanç, 'insanlarımız tek kişinin ağzından çıkan şeylerle kendi geleceğinin belirlenmesinden çok çekti, biz, insanlarımızı çok seven genç bir ekip olarak güzel ilçemizi gerçekten 'hep birlikte yöneteceğiz'… Bütün idealimiz, bütün çabamız bu. Özgür Özel liderliğinde değişim rüzgarları estiren Partimizin bir bireyi olarak Başkan olursam, ben de Balçova'da değişim rüzgarları estirecek ve bütün Balçovalıların isteklerine uygun hareket ederek bambaşka bir Balçova meydana getireceğim' diye konuştu.

Güne taksicilerle sohbet ederek başlayan Balçova Belediye Başkan aday adayı Muharrem Dayanç daha sonra esnafın çatı kuruluşu Balçova Şoförler Odası'nı ziyaret etti.

Oda Başkanı Cemal Külice ile taksici esnafının Balçova'daki sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunan Dayanç, başta Ata Caddesi trafiği olmak üzere çeşitli alternatif güzergahlar ve otoparklar gibi bir an önce çözülmesi gereken temel sorunlar konusunda çözüm önerilerini anlattı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme