CHP’li Taşkın: Seçimlerin bayram gibi olmasını diliyorum

Sıla Arabacıoğlu/YENİ İZMİR-CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, İzmir Atatürk Lisesi'nde 1258...

TAKİP ET

Sıla Arabacıoğlu/YENİ İZMİR-CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, İzmir Atatürk Lisesi'nde 1258 numaralı sandıkta oy kullandı. Oy kullanmasının ardından Taşkın, basın mensupları ile bir araya geldi.  Sandığın Türkiye için değer olduğunu dile getiren Taşkın, 'Seçimlerin bu kadar gerilimli değil de bayram gibi olmasını diliyorum' diye konuştu.

Bin 669 okul, 9 bin 897 sandık ve yaklaşık 3 buçuk milyona yakın seçmen olduğunun altını çizen CHP'li Taşkın, 'Katılımın çok yoğun olmasını diliyorum zaten görüntüler de o yönde. Sandık ülkemizin çok ama çok önemli bir değeri. Sandık yoluyla tercihte bulunmak ülkemizi özgün ve farklı kılıyor. Seçimlerin bu kadar gerilimli değil de bayram gibi olmasını diliyorum. Biz propaganda sürecin çok çalıştık, şimdi söz halkımızda. Ben sürecin olgun ve sakin geçmesini, ülkemize yakışır olmasını diliyorum. Sandıkta çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme