CHP’li Yüksel Taşkın: Kontenjanım ama İzmir’in sorunlarıyla ilgileniyorum!

izgazete.com’da yer alan habere göre CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, önemli açıklamalarda bulundu. Taşkın, kendisine sık...

TAKİP ET

izgazete.com'da yer alan habere göre; CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, önemli açıklamalarda bulundu. Taşkın, kendisine sık sık yöneltilen 'ithal vekil' ve 'kontenjan' eleştirilerine yanıt verdi.

Her dönem kontenjan milletvekilleri olduğunu söyleyen CHP'li Taşkın, 'Burada 5 yılım var. Katkı vermeye çalışıyorum.  Ben, Ankara'dan çok az çıkan kontenjan milletvekilleri de tanıyorum ancak ben İzmir'in sorunlarıyla ilgileniyorum. İzmirlilerin de bu performansa göre değerlendirme yapacağını düşünüyorum. Kendi hakikatimi kendim inşa edeceğim' ifadelerini kullandı.

'LİSTEDE OLMALALARI DOĞRU DEĞİL'

Seçimde ittifak içindeki partilerin adaylarının CHP listelerinden seçime girmesini doğru bulmadığını belirten Milletvekili Taşkın, 'Listeye tepkiler olması çok doğal. Sadece bana değil, diğer partilerin adaylarına yer verilmesine de tepkiler vardı. Bu seçimde bir strateji ortaya konuldu, riskler alındı. Diğer partilere milletvekili adaylığı verilmesi doğru değildi' dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme