CHP’nin İzmir’deki Seçim Koordinasyon Merkezi coşkuyla açıldı

İzmir’de CHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı, İnanç Nurlu: Söz, yine baharlar gelecek! CHP, Cumhurbaşkanlığı ve 28....

TAKİP ET

İzmir'de CHP'nin Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı, İnanç Nurlu: Söz, yine baharlar gelecek!

CHP, Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilleri seçimleri için seçim ofisleri açmaya devam ediyor. İzmir'de Şair Eşref Bulvarı'nda yapılan açılışta konuşan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı İnanç Nurlu, '13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde… Söz, Yine baharlar gelecek!' dedi.

İzmir'deki CHP Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı coşkulu geçti

Cumhuriyetin 100'üncü yılı seçim coşkusu İzmir'de de devam ediyor. CHP, İzmir'in ilçelerde açılan seçim ofisleri ardından Konak Şair Eşref Bulvarı'nda Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı. Millet İttifakı il başkan ve yardımcıları, milletvekili adayları, CHP'li belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

İnanç Nurlu: 'Yine baharlar gelecek!'

Açılışta konuşma yapan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı İnanç Nurlu, 'Yeni bir kavşakta olduğumuz bu günlerde, İzmir'imizde hiç bitmeyen bahar, sizlerin çabalarıyla tüm yurdumuza gelecek. Demokrasi, Barış ve Kardeşlik yürüyüşümüz 'YERYÜZÜ AŞKIN YÜZÜ OLUNCAYA DEK' kol kola omuz omuza sürecek' diyerek, 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde 'Söz, Yine baharlar gelecek!' ifadelerini kullandı.

(M.A)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme