Cihangir Ceyhan başrolde

Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu 'Asaf' dizisi Netflix'te yayınlanacak.

Başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan, yeni projesi ile ekranlara dönüyor. 'Sıfır Bir', 'Camdaki Kız' ve 'Dengeler: Biri Olmak' dizilerinde sergilediği başarılı performanslarla tanınan Ceyhan, başrolünde yer aldığı 'Asaf' dizisi ile Netflix'te seyirciyle buluşacak.

'Asaf' Dizisi Kasım'da Netflix'te

Kasım ayında Netflix platformunda yayınlanacak olan 'Asaf' dizisi, Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu bir yapım olarak dikkat çekiyor. Dizi, Asaf adlı bir taksi şoförünün talihsiz bir trafik kazasının ardından yaşamında yaşadığı köklü değişiklikleri konu alıyor. Yönetmen koltuğunda Özgür Önurme'nin oturduğu dizinin senaryosunu, 'Fatma' dizisinin yaratıcıları Özgür Önurme ve Ahmet Vatan kaleme aldı.

Kapsamlı Bir Oyuncu Kadrosu

Dizinin geniş ve etkileyici oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Saadet Işıl Aksoy, Ahmet Rıfat Şungar, Rıza Kocaoğlu, Serra Arıtürk, Çağdaş Onur Öztürk, Fatih Al, Umut Kurt, Uygar Özçelik, Tayanç Ayaydın, Hakan Karsak, Yılmaz Bayraktar ve Mehmet Şeker yer alıyor.

Cihangir Ceyhan'ın Yeni Projesi

Cihangir Ceyhan, 'Asaf' dizisinde canlandırdığı karakterle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizi, Ceyhan'ın oyunculuk kariyerindeki önemli projelerden biri olarak öne çıkarken, karakterinin derinliği ve yaşadığı dönüşümle dikkat çekmesi bekleniyor.

'Asaf' dizisi, Netflix'te yayınlanmaya başladığında, geniş bir izleyici kitlesinin ilgisini çekmesi ve Ceyhan'ın yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serilmesi hedefleniyor.

Bakmadan Geçme