Cildinize bakım yaparken vücudunuzu unutmayın

Soğuk havalarda kuruyan yüzünüze gösterdiğiniz ilgiyi vücudunuza da göstermelisiniz. Cildinizin kurumasını engelleyecek 6 formülü vücudunuza uygulamayı...

TAKİP ET

Soğuk havalarda kuruyan yüzünüze gösterdiğiniz ilgiyi vücudunuza da göstermelisiniz. Cildinizin kurumasını engelleyecek 6 formülü vücudunuza uygulamayı unutmayın

KURU FIRÇALAMA

Kış mevsiminde pul pul dökülen cildinizi kuru fırçalama tekniğiyle temizleyin. Ölü deriden arınan cilt nem tazelemeye ve kendini yenilemeye hazır olacak.

DUŞTA BAKIM

Uzun ve sıcak duşlar kulağa hoş gelse de cildinizi doğal yağlarından soyuyor ve kurutuyor. Kış günlerinde çok sıcak duş almamaya çalışın, vücut kurutan sabun ve duş jelleri yerine temizleyici yağlara yönelin.

NEMLENDİRİCİ ADIM

İşte bu adımı asla atlamamalısınız. Duş sonrası mutlaka vücut nemlendiricinizi uygulayın. Cilt kuruluğunuza veya ihtiyacınız olan bakım içeriklerine göre en uygun ürünü seçin.

YOĞUN İLGİ

Eğer kuruluk probleminden sıkça şikayet ediyorsanız vücut bakım yağlarını devreye sokun. Bu ürünler cilt dokusunun yenilenmesine ve cildin nem rezervlerini doldurmasına yardımcı olacak.

SPESİFİK NOKTALAR

Dirsekler, dizler, topuklar, el eklemleri gibi bazı spesifik noktalar soğuk havadan daha çok etkilenir ve çatlamaya meyilli olur. Yoğun formüllü, balm dokulu ürünlerle bu bölgelere ekstra bakım yapın.

BONUS: KIŞ BANYOSU

Kış aylarında banyo keyfi hem zihininize hem de cildinize iyi gelebilir. Cildi nemlendiren, yatıştıran ve arındıran ürünlerle banyo seanslarınızı yüz ve vücudunuza derinlemesine bakım yaptığınız bir ritüele dönüştürebilirsiniz.

Bakmadan Geçme