Cilt bakımı rutini değişiyor

Exion Cihazı, cildin yenilikçi sırrını ortaya çıkarıyor: Ultrason ve focuslu radyofrekans enerjisi ile acısız ve iğnesiz yöntem sayesinde, cildin derinliklerine inerek kırışıklıkları azaltıp, cildi sıkılaştırıyor yenilikçi bir bakım deneyimi sunuyor

Her geçen gün değişen bakım rutinlerine bir yenisi daha eklendi. Son zamanlarda yüksek teknoloji desteği ile adından söz ettiren Exion cihazı, focuslu radyofrekans ve ultrason enerjisini kombine ederek cildin en derin tabakası olan retiküler dermise kadar etki ediyor bu sayede kolajen ve hyaluronik asit sentezini iğneleme gerektirmeden artırarak cilt gençleştirme ve sıkılaştırma konularında devrim yaratıyor.

Exion bakımı sayesinde, cildin kolajen sentezini artarken aynı zamanda hyaluronik asit miktarını da yükseltiyor. Bu kombinasyon, ciltte kırışıklıkların azaltılmasından sarkma tedavisine, gözeneklerin sıkılaştırılmasından cilde nem kazandırmaya kadar geniş bir etki yelpazesi sunuyor. Göz çevresi ve dudaklar gibi en hassas bölgelere dahi güvenle uygulanabilen bu teknoloji, kullanıcılarına daha canlı ve parlak bir cilt sunuyor. Ağrısız ve acısız olan bu işlem vücutta da tercih ediliyor.

Estetik ve dermatolojik tedavilerde yeni yöntemlerin öne çıktığını vurgulayan Dermatolog Dr. Öykü Çelen: Exion cildi derinlemesine tedavi eden yeni nesil bir teknoloji. Yüksek frekanslı radyofrekans teknolojisi, cilt altındaki kolajen üretimini artırarak elastikiyeti ve sıkılığı geri kazandırıyor. Aynı zamanda ince çizgiler, kırışıklıklar ve cilt dokusundaki düzensizlikleri hedefleyerek daha pürüzsüz ve canlı bir görünüm elde edilmesine yardımcı oluyor. Tedavi, minimal invaziv olması ve kısa sürede sonuç vermesiyle de ön plana çıkıyor. Uygulamaları haftada bir kez olmak üzere, 4 seans şeklinde uyguluyoruz. Hastalarımız, günlük rutinlerine hızlı bir şekilde dönebildikleri için Exion'u çok tercih ediyorlar." İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme