Çorlu'da pes dedirten kundaklama

Yaptığı yanına kar kalmadı! Tekirdağ'da iş yerlerine ve araçlara kundaklama yaparak camları kıran şahıs polis yakalandı.

Tekirdağ'da bir şahıs, iş yerlerine ve araçlara kundaklama yaparak camları kırdı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, saldırgan polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, M.E.Ş. isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir sebeple iki sanayi dükkanının camlarını kırarak işe başladı. Ardından, dükkanların önünde bulunan motosiklet, hava kompresörü, kaynak makinesi ve büyük spiral makinesini ateşe verdi. Saldırgan, bitişik durumdaki iş yerlerinin camlarını da sopayla kırarak park halindeki bir kamyonu kundakladı. Ayrıca, park halindeki otomobilin camlarını ve bir taksi durağının camlarını da kırarak saldırılarına devam etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, kundaklama olayına müdahale ederek yangını söndürdü. Yapılan araştırmalar sonucunda, kundaklama olaylarının şüphelisi olduğu belirlenen M.E.Ş., Şehit Sabahattin Ergin Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalandı. Sorgulanan şüpheli, adliyeye sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.


Bakmadan Geçme