Cuma günü hangi filmler vizyonda

Bu Cuma, Alacakaranlık (Twilight) serisinden Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 ve Bölüm 2 filmleri, Transformers: Başlangıç (Transformers: One), Harika Kanatlar: Dünya Turu (SuperWings: Journeytothe Center of the World), Hükümet Bey, Mickey Mouse'un Tuzağı (Mickey Mouse's Trap), Dedemin Gözyaşları ve En Sevdiğim Pastam(My FavoriteCake) vizyona giriyor

Pek çok filmi dünyayla aynı anda vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Dramdan komediye, korkudan animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı 20 Eylül Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak.

Yeniden vizyona girecek Alacakaranlık (Twilight)serisinin Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti 1 ve 2 filmlerinin yanında Transformers: Başlangıç (Transformers: One), Harika Kanatlar: Dünya Turu (SuperWings: Journeytothe Center of the World), Hükümet Bey, Mickey Mouse'un Tuzağı (Mickey Mouse's Trap), Dedemin Gözyaşları veEn Sevdiğim Pastam (My Favorite Cake) filmlerinin de olduğu20 Eylül Cuma haftasının vizyon programı ParibuCineverse'ün mobil uygulaması ve internet sitesinden takip edilebilir.

İşte yeni haftanın vizyon filmleri

• Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti 1 ve 2 filmlerinde, Bella ile Edward'ın düğününden sonra Bella'nın hamile kalması vampir ve kurt adamlar arasında yeni krize yol açarken, çiftin kızları Renesmee ile kurdukları yeni hayat, peşlerindeki Volturi'lere mücadeleye de yol açar.

• Transformers: Başlangıç (Transformers: One), birbirinin en büyük düşmanı Optimus Prime ile Megatron'un hikâyesini anlatıyor. Autobot lideri Optimus Prime ile Decepticon patronu Megatron, Cybertron gezegeninde basit işçiyken, aralarına hiçbir şeyin girmesine izin vermezdi. Bir gün Cybertron'da huzursuzluk başlayınca, ikilinin arası açılmaya başlar. Prime'ın Autobot'ları ve Megatron'unDecepticon'ları arasında, iki Transformer'ın dostluğundan çok daha fazlasının tehlikede olduğu bir savaş çıkar.

• Harika Kanatlar: Dünya Turu (SuperWings: Journeytothe Center of the World),keşif gezisine katılamayan arızalı bir denizaltı olan Comma'nın, gelecekten kendisiyle tanışmasını ve derin deniz depremlerinin ve kayıp yaratıkların arkasında korkunç komplo olduğunu öğrenmesini anlatıyor. Okyanus krizi patlak verdiğinde hayalinde ısrar eden Comma, süper bir dönüşüm geçirip Pete, Pearl, Da Zhuang ve Fire Rabbit ile omuz omuza savaşabilecek mi?

• Hükümet Bey, yönetmen Mehmet'in hayalini kurduğu korku filmini çekmek için gittiği Urfa'da tanıştığı Hükümet Bey'in hikâyesini anlatıyor. Yönetmen Mehmet, senaryosunu yazdığı "Cin Başka Peri Başka" filmini, ekip ve bütçe kısıtlı olmasına rağmen çekmek için Halfeti'ye gider. Bölgede yaşayan, üç eşi olan Hükümet Bey, oyuncu Fadile'ye platonik aşk besler. Hükümet, ona aşkını ilan eder ve kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

• Mickey Mouse'un Tuzağı (Mickey Mouse's Trap),doğum gününde kendini ölüm kalım savaşı içinde bulan gencin hikayesini konu ediyor. Alex'in 21. doğum günüdür ve eğlence salonunda geç vardiyada çalıştığı için arkadaşları ona sürpriz yapmaya karar verir. Ancak Mickey Mouse gibi giyinmiş maskeli katil, Alex'in hayatta kalması gereken oyunu onlarla oynar. Alex, doğum gününde bu oyundan sağ çıkmak için arkadaşlarıyla birlikte zorlu bir mücadeleye girişir.

• Dedemin Gözyaşları, hasta olan torununu hayatta tutabilmek için mücadele eden adamın hikayesini anlatıyor. Mustafa, anne ve babasını bebekken trafik kazasında kaybeder. Küçük bir sahil kasabasında yaşayan dedesi Kemal tarafından sevgiyle büyütülür. Kemal'in hayatı, 10 yaşındaki Mustafa'nın lösemiye yakalanınca alt üst olur. Torununu hayatta tutabilmek için her şeyi yapmaya hazır olan Kemal, olağanüstü mücadeleye girişir. Halil Ergün, Ali Kürşat Uzun ve Erkan Petekkaya'nın oyuncu kadrosunda yer alıyor.

• En Sevdiğim Pastam (My FavoriteCake), yalnız yaşayan Mahin'in, tanıştığı yeni biriyle yalnızlık rutininin kırılmasını konu ediniyor. 70 yaşındaki Mahin, Tahran'da yalnız yaşayan bir kadın. Kocası ölen Mahin'in kızı da Avrupa'ya göç etmiştir. Arkadaşlarıyla buluştuğunda, aşk hayatını yeniden canlandırma fikrini aşılarlar. Bu düşünce Mahin'i korkutsa da içini umutla doldurur. İçini açıp biriyle tanışmaya hazır olan Mahin'in yaşadığı şans eseri karşılaşma, unutulmaz bir akşama dönüşür. Maryam Moghadam'ın yönetmen koltuğunda oturuyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme