Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan’ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı bugün parti genel merkezinde ziyaret etti.

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'na katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı bugün Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde ziyaret etti. Erbakan, Erdoğan'ı kapıda karşıladı. Görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da Erdoğan'a eşlik eden isimler arasında yer aldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan görüşme sonrası şu açıklamalarda bulundu:

'14 Mayıs'ta seçime kendi logomuz ve listemiz ile gireceğiz ancak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğiz. Cumhur İttifakı'na girerek milli bir adım attık. Ancak ilkelerimizden hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Dün yanlış dediğimize bugün doğru dememiz veya dün doğru dediğimize bugün yanlış dememiz söz konusu olmaz. Mutabakat metninin de takipçisi olacağız. AK Parti listelerinden seçime girecek adayımız yok. Bizim hükümette yer almak gibi bir talebimiz de olmadı.'

Bakmadan Geçme