'Dante' yeniden hizmete açıldı

Karşıyaka Belediyesi, sahilin ikonik mekanlarından biri olan 'Dante'yi kapsamlı bir yenileme sürecinin ardından tekrar hizmete sundu.

İskelesinden terasına, mutfağından menüsüne kadar birçok yenilikle modernize edilen tesis, İzmirlilere kapılarını açarak keyifli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. bünyesindeki sosyal tesislerden biri olan Dante, denize sıfır konumuyla ve etkileyici manzarasıyla dikkat çekiyor. Yenileme çalışmaları kapsamında, gün batımı terası, iskele, mutfak ve tuvaletler baştan aşağı tadilattan geçirildi. Mekanın konuk kapasitesi iki katına çıkarılarak yaklaşık 400 kişiye hizmet verecek şekilde yeniden düzenlendi. Ayrıca, yıllar sonra iskelesi de sunum alanı olarak kullanılmaya başlandı.

Zenginleştirilen Menü

Dante, ‘Gastro Pub' konseptiyle hizmet vermeye devam ederken, menüsünde de önemli değişiklikler yapıldı. Usta şefler tarafından hazırlanan et yemekleri, ekmek üstü lezzetler, çeşitli salata kaseleri ve sıcak-soğuk içeceklerle dolu bir menü oluşturuldu. Yenilenen mekan, Ekim ayı itibarıyla hafta sonları özel kahvaltı servisine de başlayacak.

Nitelikli Hizmet Anlayışı

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Dante'nin yenilenmesiyle birlikte nitelikli hizmet anlayışlarını daha da ileri taşımayı hedeflediklerini vurguladı. Ünsal, “Karşıyakamızda sosyal yaşamın en güzel adreslerinden biri olan Dante'yi, yenilenme ihtiyacına çözüm sağlayarak tekrar halkımızın hizmetine açtık. Bu eşsiz atmosferde, deneyimli ve güler yüzlü ekibimizle İzmirlileri en iyi şekilde ağırlamaya devam edeceğiz,” dedi.

Dante'nin yeniden hizmete açılmasıyla birlikte, Karşıyaka halkı için sosyal bir buluşma noktası olmaya devam edeceği ifade edildi.

Bakmadan Geçme